• MAKARON (KUKURYDZA - RYŻ - PROSO) NITKI BEZGLUTENOWY 250 g - SCHAR

10.76
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana, mąka ryżowa, mąka z prosa 20 %, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować 4-6 minut w lekko posolonej wodzie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1522 kJ/359 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 8,2 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): SCHAR (chleby, makarony)
KRAJ PRODUCENTA: Włochy Niemcy

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci