• KULKI WEGAŃSKIE WARZYWNE Z BATATAMI, NASIONAMI CHIA I QUINOA BIO 180 g LOTUS

KULKI WARZYWNE Z BATATAMI, NASIONAMI CHIA I QUINOA BIO 180 g

15.45
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
bataty* 22%, quinoa* (komosa ryżowa) 22%, cukinia*, cebula*, marchew*, mąka z ciecierzycy*, panierka kukurydziana (grys kukurydziany*, sól), słonecznik*, olej słonecznikowy*, nasiona konopi* 2%, nasiona szałwii hiszpańskiej* (Salvia hispanica) 2%, sok z cytryny*, sól morska, rukola*, przyprawy*, olejek cytrynowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1034 kJ / 248 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 20 g
w tym cukry: 3,3 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 7,1 g
Sól: 1,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, GORCZYCĘ, SOJĘ, MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA i SEZAM

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza.
Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci