• BATON BROWNIE KETO BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 50 g - BATON WARSZAWSKI

Baton na bazie mąki migdałowej i bezcukrowej gorzkiej czekolady.

6.65
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
erytrytol (substancja słodząca), siemię lniane, mąka MIGDAŁOWA 12,7 %, wiórki kokosowe, olej kokosowy, czekolada gorzka bez dodatku cukru 7,2 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe 0,027%), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), aromat waniliowy], kakao, koncentrat białka ryżowego, inulina, lecytyny ze słonecznika, słonecznik, sól kłodawska, wanilia.

OPIS
Baton na bazie mąki migdałowej i bezcukrowej gorzkiej czekolady. Zawiera substancje słodzące. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika.
Smakuje jak brownie, wiec polecamy go fanom ciast czekoladowych. Doskonała przekąska na deser lub drugie śniadanie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1689 kJ/406 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 2,6 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 17 g
Białko: 14 g
Sól: 0,24 g

INFORMACJA ALERGENNA
MOże zawierać nasiona sezamu

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

KRAJ PRODUCENTA: Polska

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci