• PŁATKI RÓŻY W CUKRZE 320 g - POLSKA RÓŻA

Płatki róży w cukrze maja długą tradycję. W Galicji, świeże surowe płatki utarte z cukrem były szeroko stosowane jako nadzienie do ciastek, pączków, rogalików oraz aromatyzowanych ciast, takich jak śliwkowce czy jabłeczniki

31.95
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
cukier, płatki róży fałdzistolistnej (30 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

OPIS
Płatki róży w cukrze maja długą tradycję. W Galicji, świeże surowe płatki utarte z cukrem były szeroko stosowane jako nadzienie do ciastek, pączków, rogalików oraz aromatyzowanych ciast, takich jak śliwkowce czy jabłeczniki. Także dziś polecamy nasz wyrób tym wszystkim, którzy realizują swoją pasję kulinarną piekąc ciasta.
Bez konserwantów, sztucznych barwników i aromatów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1292 kJ/304 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 73 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci