• DESER KOKOSOWY MANGO BEZGLUTENOWY BEZ CUKRU BIO 140 g VEGUP

WEGAŃSKI ODPOWIEDNIK JOGURTU OWOCOWEGO

6.15
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
napój kokosowy* 70,9 % (woda, ekstrakt z kokosa*), mango* 12 %, syrop z agawy*, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, zagęszczony sok cytrynowy*, naturalny aromat*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus)(*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 446 kJ/107 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 8,4 g
Błonnik: <0,5 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0,03 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +8 stopni Celsjusza.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci