• MISO BARLEY (NA BAZIE JĘCZMIENIA) BIO 300 g

Symbol: F01D-503E4

Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Miso to tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana z jęczmienia z dodatkiem SOI. Produkt poddany naturalnej fermentacji przez 12 miesięcy. Odpowiedni dla wegan. Źrodło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość białka. Produkt pasteryzowany. Stosować jako zamiennik soli.

31.65
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
JĘCZMIEŃ* (39 %), SOJA* (26 %), woda, sól morska, koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Miso to tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana z jęczmienia z dodatkiem SOI. Produkt poddany naturalnej fermentacji przez 12 miesięcy. Odpowiedni dla wegan. Źrodło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość białka. Produkt pasteryzowany. Stosować jako zamiennik soli.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 718 kJ / 171 kcal
Tłuszcz - 4,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany - 18 g
w tym cukry: 13 g
Błonnik - 4,5 g
Białko - 11 g
Sól - 11,7 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce przez kilka miesięcy.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci