• ŁUSKI BABKI JAJOWATEJ SPROSZKOWANE BIO 150 g BIO PLANET

Ekologiczne łuski babki jajowatej sproszkowane są wartościowe z uwagi na wysoką zawartość błonnika pokarmowego. W połączeniu z wodą tworzą żel. Mogą stanowić dodatek do zagęszczania zup i sosów jak również do koktajli, OWSIANEk, musli

27.55
szt. Do przechowalni
Dostępność Mało

SKŁADNIKI
ekologiczne łuski babki jajowatej (Plantago ovata)* sproszkowane 100 %.

OPIS
Ekologiczne łuski babki jajowatej sproszkowane są wartościowe z uwagi na wysoką zawartość błonnika pokarmowego. W połączeniu z wodą tworzą żel. Mogą stanowić dodatek do zagęszczania zup i sosów jak również do koktajli, OWSIANEk, musli

ZALECANE SPOŻYCIE
Należy spożywać nie więcej niż 5 łyżeczek dziennie i zachować ostrożność w podawaniu dzieciom. Podczas spożywania sproszkowanych łusek zalecane jest picie dużej ilości płynów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 776 kJ / 193 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 2,5 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 88 g
Białko - 1,4 g
Sól - 0,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci