• IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWY BIO 50 g DOTI

Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego

8.95
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
kandyzowany imbir* 50 % (cukier trzcinowy*, imbir*), czekolada gorzka* 49 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*), substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*, dekstroza* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1773 kJ/ 424 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 49 g
Błonnik: 8,1 g
Białko: 4,6 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci