• DESER KOKOSOWY TRUSKAWKOWY BEZ CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 140 g VEGUP

WEGAŃSKA ALTERNATYWA JOGURTU OWOCOWEGO

6.45
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
napój kokosowy* 70,9 % (woda, ekstrakt z kokosa*), truskawki* 12 %, syrop z agawy*, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, koncentraty roślinne* (czarna porzeczka*, marchew*, jabłko*), zagęszczony sok cytrynowy*, naturalny aromat truskawkowy*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 430 kJ/103 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 7,4 g
Błonnik: < 0,5 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0,08 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +8 stopni Celsjusza

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci