• PASTA KREMOWA Z PAPRYKĄ I CHILI BEZGLUTENOWA BIO 140 g ALLOS

SKŁADNIKI olej słonecznikowy*, papryka* (15,3%), woda, nasiona słonecznika*, sok cytynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka sproszkowana* (1,2%), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5%), ocet owocowy*, tapioka*, biały pieprz* (* składniki ekologiczne)

11.95
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, papryka* (15,3%), woda, nasiona słonecznika*, sok cytynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka sproszkowana* (1,2%), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5%), ocet owocowy*, tapioka*, biały pieprz* (* składniki ekologiczne)

OPIS
Gęsta pasta z papryki i chili. Idealne do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1612 kJ / 391 kcal
Tłuszcz - 37,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,2 g
Węglowodany -8,2 g
w tym cukry -5,3 g
Błonnik- 2,3 g
Białko - 3,5 g
Sól - 1,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywć w suchym i chłodnym miejscu
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci