• MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) FUSILLI BIO 500 g ALCE NERO

SKŁADNIKI mąka pełnoziarnista z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

9.93
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność
SKŁADNIKI
mąka pełnoziarnista z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1466 kJ/349 kcal
Tłuszcz - 2,1
 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 66 g
w tym cukry - 3,2 g
Błonnik - 7,7 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci