• MAKARON (ORKISZOWY SZPINAKOWY) WSTĄŻKI BIO 250 g NIRO

Makaron z białej mąki orkiszowej z dodatkiem szpinaku ekologicznego, bez dodatku soli i jaj.

14.95
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
Mąka orkiszowa* (97%), woda, szpinak* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron z białej mąki orkiszowej z dodatkiem szpinaku ekologicznego, bez dodatku soli i jaj. Makaron wytwarzany mechanicznie - wałkowany i cięty, suszony w stanie rozwieszonym oraz pakowany w torebki foliowe przeznaczone do kontaktu z żywnością, oblepione nalepką informacyjną.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować 7 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g
Węglowodany: 64 g
w tym cukry: 5,99 g
Błonnik: 3,85 g
Białko: 14,4 g
Sól: 0,015 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci