• IMBIR MARYNOWANY DO SUSHI BIO 190 g TERRASANA

Cienkie plasterki marynowanego imbiru są używane jako dodatek do sushi wraz z sosem wasabi i SOJOWYm.

20.95
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
imbir* (60%), cukier trzcinowy*, ocet*, woda, sól, kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Cienkie plasterki marynowanego imbiru są używane jako dodatek do sushi wraz z sosem wasabi i SOJOWYm.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 435 kJ/102 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 24,4 g
w tym cukry - 16 g
Błonnik - 1,7 g
Białko - 0,8 g
Sól - 0,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci