• FASOLA ADZUKI BIO 400 g BIO PLANET

Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko - orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.

11.65
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność
  SKŁADNIKI fasolka adzuki* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)  
OPIS Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko - orzechowym smakiem. Polecamy  jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.  
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA  uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.  
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1534 kJ / 363 kcal Tłuszcz - 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g Węglowodany - 63 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 13 g Białko - 20 g Sól - 0 g    
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci