• CZEKOLADA SUROWA CAPPUCINO MIGDAŁOWE Z MORWĄ BIO 50 g COCOA

ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY* 9 %, morwa biała* 2,8 %, kawa mielona* 0,5 %, wanillia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa min. 55 %.

12.85
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY* 9 %, morwa biała* 2,8 %, kawa mielona* 0,5 %, wanillia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa min. 55 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2476 kJ/597 kcal
Tłuszcz: 45 g
w tym kwasy nasycone: 26 g
Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 34 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera MIGDAŁY

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci