-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
BATON MIGDAŁOWY BIO 25 g MOGLI
Symbol:
SKŁADNIKI migdały prażone* (31%), koncentratsoku jabłkowego*, syrop z agawy*, syrop ryżowy*, pełnoziarniste chrupki ryżowe*, płatki bananowe* (8%), mąka koksowa*,olej palmowy*,wafle*(skrobiaziemniaczana*, olej słonecznikowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
4.35
Dostępność | Duża dostępność 99 szt. |
SKŁADNIKI
MIGDAŁY prażone* (33 %), koncentrat soku jabłkowego*, syrop z agawy* (12 %), syrop ryżowy* (9 %), chrupki ryżowe pełnoziarniste* (8 %), suszony banan*, mąka koksowa*, olej palmowy*, wafle* (2 %) (skrobia ziemniaczana*, olej słonecznikowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1985 kJ / 475 kcal
Tłuszcz: 25 g
w tym kwasy nasycone: 5,2 g
Węglowodany: 49 g
w tym cukry: 33 g
Błonnik: 7,6 g
Białko: 9,9 g
Sól: 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, soje, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SEZAM i ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
MIGDAŁY prażone* (33 %), koncentrat soku jabłkowego*, syrop z agawy* (12 %), syrop ryżowy* (9 %), chrupki ryżowe pełnoziarniste* (8 %), suszony banan*, mąka koksowa*, olej palmowy*, wafle* (2 %) (skrobia ziemniaczana*, olej słonecznikowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1985 kJ / 475 kcal
Tłuszcz: 25 g
w tym kwasy nasycone: 5,2 g
Węglowodany: 49 g
w tym cukry: 33 g
Błonnik: 7,6 g
Białko: 9,9 g
Sól: 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, soje, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SEZAM i ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci